Legend

Forum

Unread topics or posts

Topic

Unread posts

Locked

Announcement

Forums > Questions

Probs with Firefox PlugIn



AuthorMessage
Sammy

Posted: Feb 20, 2009
Score: 0



Hi!
I have trouble using the FF-Plugin (Sidebar). The Task-Detail-View is never opened. 'Loading...' is shown a very short time and then the page is left blank or the main-menu is shown.
The refresh-button leeds to the login-screen (logged off!).

Everything is OK using the www.toodledo.com/slim-URL in the browser-url.

I disabled all other plugins: Same.
I used the debug-profile: OK.

Is there any way to debug this? Firedebug don't work with the sidebar.

THX!
Jake

Toodledo Admin
Posted: Feb 20, 2009
Score: 0



What version of Firefox are you running?
Sammy

Posted: Feb 21, 2009
Score: 0



Thx for answering so quickly!

Works at home (newest FF). Probs only at work (3.0.5 - FF won't update, I think because of firewall-settings).


btw: I encounter an error with the 'text-overflow' and 'filter'-properties using the slim-url in the FF-Error-Console (which tells me, that it's ignored).
Maybe it's got something to do with this?!
Jake

Toodledo Admin
Posted: Feb 22, 2009
Score: 0



It could also be other plugins that you are running.
Sammy

Posted: Feb 22, 2009
Score: 0



Posted by Sammy:

I disabled all other plugins: Same.

Is there any way to debug this? Firedebug don't work with the sidebar.


I disabled them all, that's why I asked for a way to debug.
Is there a way to get some information out of plugins running in the sidebar?
Sammy

Posted: Feb 23, 2009
Score: 0



So, now I got it working....

Reinstalled Firefox, restored plugins etc.
I got the problem again after restoring the prefs.js (with FEBE).

I tried to clean this on my own, but I couldn't find the bad property.

So I restored everything but my preferences (which means al lot of work to be redone...).

But now it works.

That seems to me, that Mozilla has to think about the way, extension store their and other properties.


---

Is there a way for me to tag this thread as 'solved'?


This message was edited Feb 23, 2009.
Jake

Toodledo Admin
Posted: Feb 23, 2009
Score: 0



I'm glad you got it working. Sounds like Firefox had a corrupted preference file that a reinstall replaced.
You cannot reply yet


To participate in these forums, you must be signed in.



Toodledo Forums > Questions