Legend

Forum

Unread topics or posts

Topic

Unread posts

Locked

Announcement

Search

Search results for "Posted by laurent.bonet"



AuthorMessage
laurent.bonet

Posted: Aug 19, 2008



In fact rather than typing directly the adress of the proxy server, I've entered the adress of a script : http://autoconf.fr.eu.xxxxx.corp/proxy/proxyfr.pac (xxxx being the name of my company).
I had a look on the script (around 200 lines), did not understood everyting but was able to identify a proxy server adress. I pick it and ... it works :-)

The problem is that this script affect a different proxy depending if your ip adress is even or odd.
Will the outlook client support "pac" file ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Proxy_auto-config
laurent.bonet

Posted: Aug 18, 2008



Thanks for your help keef

When switching to 'default' proxy I have no more the "Error initializing connections. The remote server returned an error: (404) not found"

When launching the sync "error during synchronization " with the following log

"at SyncApp.frmMain.backgroundWorker1_DoWork(Object sender, DoWorkEventArgs e)
SyncApp.exe Information: 0 : SynchLib:synchronizeTasks() method called
SyncApp.exe Error: 0 : Error during synchronization SyncTool not initialized at SynchLib.SyncTool.synchronizeTasks()
at SyncApp.frmMain.backgroundWorker1_DoWork(Object sender, DoWorkEventArgs e)"


I've updatedto Version 0.9.8.6

Laurent
laurent.bonet

Posted: Aug 18, 2008



I'm trying the Outlook Client 0.9.8.6 under Windows XP SP 2 and Office 2007.
When connected directly to internet everything work fine (great job by the way).
With the same computer connected through my company network and proxy I've the following behavior:
- When launchning the client I get the message "Error initializing connections. The remote server returned an error: (404) not found" in the status bar.
- When launching a synchronisation "error during synchronization " with the following log
"
SyncApp.exe Information: 0 : SynchLib:synchronizeTasks() method called
SyncApp.exe Error: 0 : Error during synchronization SyncTool not initialized at SynchLib.SyncTool.synchronizeTasks()
at SyncApp.frmMain.backgroundWorker1_DoWork(Object sender, DoWorkEventArgs e)
"
I've used in the connection tab the same URL than the one I use for my web browser.

Does anyone have an idea of what is wrong with my config.

Thanks in advance for your help.

Laurent
Contact Us | Blog | API | Jobs | Press | Documentation | Forums Privacy | Terms | Copyright © 2004-2014