Legend

Forum

Unread topics or posts

Topic

Unread posts

Locked

Announcement

Search

Search results for "Posted by tjjr2112"



AuthorMessage
tjjr2112

Posted: Jun 04, 2012



Nevermind. Just hit escape and it went away.

Sorry for wasting bandwith.
tjjr2112

Posted: Jun 04, 2012



When I try this on Outlook 2010 on my work computer, it appears to work (the slim page shows up)but I get a message that Outlook "Could not obtain offline settings for the address...". I can't get past this so I have to cancel the homepage. Any ideas on how to get past this? Or is this a limitation from my employers network?

Thanks!
tjjr2112

Posted: May 24, 2012
From Topic: Tag "Page not found"



"Can you please confirm something. You click on "Tag" and it works. You move your mouse 10 pixels to the left and click on the icon for tag and it doesnt work. Is that right?"

That is correct.

I'm using IE 8.0.76 on a Win7 computer. When I get home, I'll try to replicate it on two other computers; I have IE 8 and IE 9 on different computers. Maybe the problem is limited to this hardware/browser combo.
tjjr2112

Posted: May 24, 2012
From Topic: Tag "Page not found"



UPDATE

I tried to get a print screen but it comes up blank. The language is:

"Error 404 - Page not found"
"The page you have requested (/tasks/0) does not exist"

But, I figured out what causes it; and it affects all view choices. If I click on the view word (i.e. tag, folders, etc.) everything works fine. If I click on the little icon next to the word, I get the error every time for every view.

I think I only encountered it with the tag because the word is so short I would sometimes miss. Seems this would be fixable but at least I know how to avoid the problem now.
tjjr2112

Posted: May 24, 2012
From Topic: Tag "Page not found"



I recently came back to Toodledo after being away for a while. I'm using 2Do on an Android which doesn't handle Contexts well so I'm making use of tags to get what I want.

I've had a problem come up in the last week or so when I'm in the TD web app. When I select the "tag" view, I get a 404 Error - page not found. The app then locks up, even though it says to click on the logo to restore, I have to close the browser and restart TD again. Sometimes the tag view will then work, other times not.

I'm not losing data and syncing to 2Do on my phone works fine. I just don't want to have to restart the app multiple times a day. BTW, I jump to different views regularly and the only one that has given me a problem is the tag view.

Thanks in advance for any help!
tjjr2112

Posted: May 04, 2010



Brand new user here (about 12 hours ago) but I'd vote for a Windows app with the ability to install to a portable USB drive. Too many companies are locking down desktops to new software.

Thanks!