Legend

Forum

Unread topics or posts

Topic

Unread posts

Locked

Announcement

Search

Search results for "Posted by rjvnyc"



AuthorMessage
rjvnyc

Posted: May 09, 2014



Hello all-

I am not sure what you have done - but the menubar (at least for me) is now working. I hope whatever has changed is helping everyone else as well.

Regards!
Bob
rjvnyc

Posted: May 04, 2014



Hi Jake -


I do not know if this helps, but attempting to run the Menubar app always leads to the same error in the System.log (viewable in the Console).

This is the error:

May 4 10:41:04 Bobs-MacBook-Pro-SSD.local mDNSResponder[62]: ERROR: send_all(36) wrote -1 of 4 errno 32 (Broken pipe)

I hope this helps!

Bob
rjvnyc

Posted: Apr 27, 2014



Is the Menubar working for you? Mine suddenly stopped working about a week ago.

I am having a similar problem with the Toodledo Menubar under Mavericks using the prior and newly released (Apr 2014) update.

I get the message: No Toodledo web site access! Count to ten and open this window again.

(Perhaps needless to say, counting to ten and reopening does nothing except create frustration!).

Suggestions?
rjvnyc

Posted: Apr 26, 2014



I am having a similar problem with the Toodledo Menubar under Mavericks using the prior and newly released (Apr 2014) update.

I get the message: No Toodledo web site access! Count to ten and open this window again.

(Perhaps needless to say, counting to ten and reopening does nothing except create frustration!).

Suggestions?
rjvnyc

Posted: May 04, 2011



How may a get a copy of your excellent import script?



Bob

Email:

qt4cu0o5na8rbeo AT jetable.org